Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö koostuu useista osista. Jokainen osio on yhtä tärkeä, joten kehotamme sinua lukemaan ne huolellisesti ennen kuin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn.

Minkälaista tietoa tulet löytämään?

1. Johdanto

2. Rekisterinpitäjä ja käyttäjät

3. Käsittelemämme tieto
3.1 Tunnistetiedot
3.2 Tallenteet
3.3 Yksityiset tavat ja kiinnostuksen kohteet
3.4 Luomasi sisältö

4. Miksi ja miten käsittelemme tietojasi
4.1 Tunnistetiedot
4.2 Tallenteet
4.3 Yksityiset tavat ja kiinnostuksen kohteet
4.4 Luomasi sisältö

5. Miten käytämme evästeitä

6. Kuinka suojelemme tietojasi

7. Oikeutesi
7.1 Oikeus saada pääsy tietoihin
7.2 Oikeus tulla unohdetuksi
7.3 Oikeus tietojen oikaisemiseen
7.4 Oikeus rajoittaa käsittelyä
7.5 Oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä sekä automatisoituun päätöksentekoon liittyvät oikeudet
7.6 Oikeus tietojen siirtämiseen
7.7 Oikeus peruuttaa suostumus
7.8 Oikeus tehdä valitus

8. Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

9. Kenen kanssa jaamme henkilötietosi

10. Tietojesi siirtäminen kolmansiin maihin

Johdanto

Kasinosankarit-käyttäjä (‘sinä’) voi jakaa tai etsiä tietoa liittyen kasinoarvosteluihin, uutisiin tai tarjouksiin (‘palvelut’). Jos haluat lukea tarkemmin tarjonnastamme, voit siirtyä sivustomme käyttöehtoihin. Samalla kun käytät palveluitamme, joitan tietojasi voidaan jakaa sekä meidän että kolmannen osapuolien kanssa.
Tätä tietosuojakäytäntöä lukiessasi sinun on ennen kaikkea tärkeää ymmärtää, miten henkilötietojasi kerätään, konsultoidaan ja yleisesti käsitellään, kun olet www.kasinosankarit.com -sivustolla (‘Kasinosankarit’). Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkea sinuun liittyvää tietoa, joilla pystymme tunnistamaan sinut tai teemme tunnistamisen mahdolliseksi. Tässä tietosuojakäytännössä sovellamme ainoastaan Kasinosankarit-sivustolla käsiteltyä tietoa, eikä muissa palveluissa tai verkkosivuilla mahdollisesti ilmenevää tietojenkäsittelyä, riippumatta siitä, onko näillä yhteinen omistaja Kasinosankareiden kanssa vai ei. Kasinosankarit (‘me, ‘meidän’) omistaa:


Tolbodgade 12,
1253 Copenhagen K (Hovedstaden)
Tanska (DK)
CVR. 27652913

Tämä tietosuojakäytäntö astuu voimaa 25.5.2018. Tietosuojakäytäntöä voidaan muuttaa aika ajoin.

Olennaisimpia henkilötietoihin liittyviä muutoksia ovat ne, jotka vaikuttavat oikeuksiisi, turvallisuuteesi sekä tietojesi käsittelyyn. Olennaiset muutokset voivat tarkoittaa (mutta ei ainoastaan) muun muassa sitä, että uusia palveluja julkaistaan, uusi teknologioita otetaan käyttöön tai henkilötietojasi käytetään uusia tarkoituksia varten. Tästä syystä jos teemme olennaisen muutoksen tietosuojakäytäntöömme, tulemme ilmoittamaan asiasta sinulle, jotta sinulla on mahdollisuus tarkistaa muutokset ennen niiden käyttöönottamista. Ilmoituksen yhteydessä sinua pyydetään hyväksymään henkilötietojesi käsittely päivitetyn tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos et hyväksy ehdotettua muutosta, et voi käyttää käyttäjätiliäsi etkä palveluita, jotka ovat saatavilla rekisteröityneille käyttäjille.

Teemme myös ajoittain vähäisiä muutoksia Tietosuojakäytäntöön. Vähäiset muutokset eivät vaikuta oikeuksiisi, velvoitteisiisi tai henkilötietojesi suojaamisen tilaan. Tämäntyyppiset muutokset saattavat sisältää (mutta eivät ainoastaan sisällä) järjestykseen ja kielioppiin liittyviä tähän Tietosuojakäytäntöön tehtyjä muutoksia, jotta voimme tehdä käytännöstämme helppolukuisen. Kun jatkat Palveluidemme käyttöä sen jälkeen, kun olemme julkaisseet päivitetyn Tietosuojakäytännön vain vähäisillä muutoksilla, tämä tarkoittaa, että henkilötietojesi käsittelyyn pätee päivitetty Tietosuojakäytäntö vain vähäisillä muutoksilla.

2. Rekisterinpitäjä ja käyttäjät

Käyttämällä Kasinosankareiden tarjoamia palveluja saatat paljastaa itsestäsi erilaisia tietoja, mukaan lukien niitä, joita voidaan pitää henkilötietoina. Kun henkilötietojasi käsitellään, sinut katsotaan olevan rekisteröitynyt käyttäjä, ja sinulla on täten oikeus käyttää EU:n tietosuojalailla varmistettuja oikeuksiasi, jotka kerrotaan tässä tietosuojakäytännössä. Ottaen huomioon, että me määrittelemme henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot Kasinosankararit-sivustolla, meitä pidetään oikeudellisesti rekisterinpitäjänä ja vastaamme henkilötiedoistasi tällä sivustolla. Rekisterinpitäjänä toimiminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä henkilötietojasi, mutta se myös velvoittaa meidät suojelemaan niitä tavalla, joka on vahvistettu EU:n tietosuojalainsäädännössä, erityisesti Yleisessä tietosuoja-asetuksessa (‘GDPR’), sekä tässä Tietosuojakäytännössä.

3. Käsittelemämme tieto

Käsittelemme (tai saatamme käsitellä) erilaisia tietojasi. Alapuolelta löydät tietoa siitä, mitä tietoa käsittelemme, kuten myös niiden luokittelusta.

3.1 Tunnistetiedot

Tunnistettavissa olevat henkilötiedot (PII)

Tunnistettavissa olevat henkilötiedot – Kun luot käyttäjätilin Kasinosankarit-sivustolle, tiedot, joita käsittelemme, ovat antamasi sähköpostiosoite sekä valitsemasi käyttäjänimi. Lisäksi voit paljastaa syntymäaikasi, sukupuolesi sekä kotipaikkakuntasi nimen. Voit lisätä profiiliisi eri chat-palveluiden tunnuksia (Skype-tunnus, MSN Messenger yms.) tai antaa URL-osoitteen omistamallesi verkkosivulle. Jos voitat ilmaiskierroksia, sinun on annettava kyseisen kasinon käyttäjänimi.

Sähköiset tunnistetiedot – Kun olet kirjautunut sisään Kasinosankarit-sivustolle, käsittelemme käyttämääsi laitteen IP-osoitetta, selaimen ja käyttöjärjestelmän tyyppiä ja versita sekä kirjautumisaikaa.

3.2 Tallenteet

Kuvat – voit halutessasi ladata itsellesi profiilikuvan. Kuva voi olla joko itsestäsi, tai mikä tahansa muu kuva jonka haluat yhdistää käyttäjätiliisi.

3.3 Yksityiset tavat ja kiinnostuksen kohteet

Mieltymykset – Prosessoimme sinusta tietoa pisteiden perusteella, joita saat sen mukaan, kuinka aktiivinen olet sivustollamme. Pisteet voi myöhemmin vaihtaa ilmaiskierroksiin operaattoreiden omilla sivustoilla. Voit arvioida kasinon joko oman kokemuksesi perusteella, tai voit arvioida kuvan galleriastamme sillä prosessoimme myös tätä tietoa.

3.4 Luomasi sisältö

Kasinosankarit-sivustolla luot sisältöä paljastamalla itsestäsi tietoa, johon kuuluvat myös henkilökohtaiset viestit muille käyttäjille, kommentit Shoutboxissa, ladatut valokuvat “galleriaan”, kommentit kasinoarvosteluihin, uuden keskusteluaiheen luominen sekä vastaaminen jo olemassa oleviin keskustelupalstoihin. Voit kuvailla itseäsi “about me” kohdassa ja luoda oman allekirjoituksen, jotka paljastavat sinusta enemmän muille käyttäjille. Kun annat mitä tahansa edellä mainituista tiedoista, me tallennamme nämä tiedot sinusta.

4. Miksi ja miten käsittelemme tietojasi

Me keräämme ja prosessoimme tietoja sinusta kun olet kirjautuneena sivustolle ja käytät palveluitamme. Käsittelemme henkilötietojasi tarjotaksemme palveluitamme sinulle, parantaaksemme kokemustasi kun käytät palveluitamme, kehittääksemme entisestään palveluitamme sekä yleisesti turvataksemme Kasinosankareiden toiminnan ja sen jatkuvuuden.

4.1 Tunnistetiedot

Tunnistettavissa olevat henkilötiedot (PII) – Käsittelemme henkilökohtaisia tunnistetietoja (sähköpostiosoite ja käyttäjänimi) kun luot käyttäjätilin, ja nämä tiedot erottavat sinusta muista Kasinosankarit-käyttäjistä. Sähköpostiosoite on välttämätön käyttäjätilin rekisteröinnin kannalta, ja käytämme sitä kommunikointiin, kun muutoksia ilmenee käyttäjätiliin tai palveluihimme liittyen. Markkinointiin liittyvä kommunikointi tapahtuu myös sähköpostitse, jos olet tämän hyväksynyt. On sinusta itsestäsi kiinni haluatko paljastaa käyttäjänimesi muille Kasinosankarit-käyttäjille, millä paikkakunnalla asut, milloin olet syntynyt ja mikä on sukupuolesi. Sama koskee eri chat-palvelimia (Yahoo-tunnus, ICQ-numero, MSN Messenger -tunnus jne.), kuten myös sitä, haluatko antaa oman verkkosivustosi URL-osoitteen julkisesti näkyväksi. Nämä tiedot voivat osaltaan vaikuttaa käyttäjätunnuksesi personointiin ja viestintäkanavien kehittämiseen sekä meidän että muiden käyttäjien kanssa.

Jos voitat ilmaiskierroksia, me käsittelemme kyseisen kasinon käyttäjänimeäsi, jotta voimme ilmoittaa kasino-operaattorille ilmaiskierrosten myöntämisestä sinulle. Ilmaiskierrokset ovat palkinto aktiivisuudesta verkkosivustollamme.

Sähköiset tunnistetiedot – Käsittelemme käyttämäsi laitteen IP-osoitteen dataa parantaaksemme kommunikointia laitteen ja palvelimemme välillä; määrittääksemme likimääräisen sijaintisi, jota voidaan edelleen käyttää palvelun räätälöinnissä (esimerkiksi tarjota tarkoituksenmukaista sisältöä valitsemallesi kielelle ja pelaamiseen liittyvälle sisällölle, joka on laillista maassasi) sekä analyyttisistä ja turvallisuussyistä. Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi analyyttisiin tarkoituksiin, voit löytää evästekäytännöistämme.
Selaimen ja käyttöjärjestelmän tietojen käsittely on tarpeellista, jotta voimme varmistaa palveluidemme tavanomaisen tarjoamisen sinulle. Joskus tarvitsemme tätä tietoa myös teknisten ongelmien ratkaisemiseksi, jos sellaisia esiintyy.

4.2 Tallenteet

Kuvat – voimme mahdollisesti tallentaa profiilikuvasi, jotta voit muokata profiiliasi verkkosivustollamme.

4.3 Yksityiset tavat ja kiinnostuksen kohteet

Mieltymykset – Käsittelemme tietoa liittyen siihen, miten arvioit kasinoita, sillä uskomme että että mielipiteestäsi ja kokemuksestasi on hyötyä muille.
Käsittelemme tietoa sinusta pisteiden perusteella, joita saat sen mukaan, kuinka aktiivinen olet sivustollamme. Palkintona aktiivisuudesta saat ilmaiskierroksia. Aktiivinen osallistuminen kasinoiden arvosteluun ja arviointiin on äärimmäisen tärkeää tehtävämme takia, joka on tarjota ajankohtaista ja mahdollisimman tarkkaa tietoa kasinoista käyttäjillemme.

4.4 Luomasi sisältö

Tallennamme kaikki henkilökohtaiset viestit jotka lähetät tai vastaanotat, Shoutbox-postaukset, keskustelut ja kommentit sekä vastaukset kasinoarvosteluihin. Näin pystymme mahdollistamaan vuorovaikutuksen käyttäjien välillä, joka on Kasinosankareiden ydintoiminto. Lisäksi pystymme tarjoamaan läpinäkyvää tietoa käyttäjäkokemuksestasi erilaisille kasino-operaattoreille. Tallennamme itsestäsi antamasi tiedot, kuten myös allekirjoituksen, jotta muut käyttäjät voisivat tutustua sinuun paremmin.

5. Miten käytämme evästeitä

Jokainen sivustollamme vieraileva selain vastaanottaa meiltä evästeitä. Käytämme evästeitä koska haluamme tarjota parhaan mahdollisen kokemuksen kaikille sivustollamme vieraileville.
Evästeiden avulla käsittelemme standardeja internetin lokitietoja ja yksityiskohtia verkkosivustolla kävijöiden käyttäytymismalleista. Evästeiden käyttö auttaa meitä parantamaan sivuston navigointia, analysoimaan kaikkia sivustolla vierailevia, mainostaa omia tuotteitamme sekä tarjota digitaaliisisältöä kolmansilta osapuolilta. Lisätietoa evästeiden käytöstä saat tutustumalla evästekäytäntöömme.

6. Kuinka suojelemme tietojasi

Emme kerää turhaa liikaa henkilötietoja. Käsittelemme ainoastaan tietoa, jota todella tarvitsemme ja ainoastaan sovittuja tarkoituksia varten. Pyrimme pitämään tietosi ajantasalla ja säilyttämään niitä turvallisesti. Emme käsittele tietojasi kauemmin kuin on tarpeen niihin tarkoituksiin, joita varten tietoja käsitellään.

Käytämme teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä hyvien teollisuuskäytäntöjen mukaisesti, jotta tietosi olisivat turvassa. Täten ryhdymme tarvittaessa teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin, joilla varmistetaan henkilötietosi suojaaminen tahattomalta tai laittomalta menetykseltä, muutokselta, varastamiselta, luvattomalta paljastumiselta tai luvattomalta käytöltä sekä kaikilta muilta laittomilta käsittelymuodoilta.

Sovellamme tietoihisi monitasoista pääsynvalvontaa. Pääsynvalvonnan rajoittaminen pohjautuu yrityksen tarpeisiin ja turvavaatimuksiin. Takaamme sinulle, että vain sellaisilla asianmukaisesti valtuutetuilla henkilöillä on pääsy tietoihisi, joiden työn suorittamiseen liittyvät velvoitteet edellyttävät tietoihisi liittyvää tietämystä.

7. Oikeutesi

7.1 Oikeus saada pääsy tietoihin

Sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsitelläänkö sinua koskevia henkilötietoja. Jos käsitellään, voit myös pyytää henkilötietojen saamista. Jos haluat saada vahvistuksen henkilötietojen käytöstä, kuten myös pääsyn omiin henkilötietoihin, pyydämme ystävällisesti sinua olemaan yhteydessä käyttämällä sivun ala osassa olevaa lomaketta:

7.2 Oikeus tietojen oikaisemiseen

Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan sinua koskevat virheelliset henkilötiedot. Tietojenkäsittelyn tarkoituksen huomioon ottaen, sinulla on oikeus vaatia virheellisten henkilötietojen korjaamista.

7.3 Oikeus tietojen poistamiseen (oikeus tulla unohdetuksi)

Rajoitetuissa olosuhteissa sinulla on oikeus pyytää, että poistamme tiedot, joita meillä on sinusta:

  • kun tietoja ei enää tarvita sitä tarkoitusta varten, jota varten se alunperin kerättiin,
  • kun olet peruuttanut suostumuksen tietojen käyttöön, eikä olemassa ole laillista syytä jatkaa tietojen käsittelyä,
  • kun vastustat käsittelyä, eikä olemassa ole perusteltuja oikeudellisia syitä jatkaa,
  • jos tietoja on käsitelty laittomasti tai,
  • jos tiedot on poistettava laillisen velvoitteen noudattamiseksi.

7.4 Oikeus rajoittaa käsittelyä

Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista seuraavissa tilanteissa:

  • jos tiedon tarkkuus riidanalainen; käsittelyä voidaan rajoittaa sillä ajanjaksolla, joka tarvitaan tietojen tarkistamiseksi,
  • käsittely on lainvastaista ja pyydät rajoitusta tietojen poistamisen sijaan.
  • Kun emme enää tarvitse tietoja niihin tarkoituksiin joihin se kerättiin, mutta sinä tarvitset sitä oikeudellisen vaatimuksen yhteydessä
  • jos vastustat oikeutettujen etujen perusteella käsiteltävien henkilötietojen käsittelyä, samalla, kun odotat varmistusta siihen, ovatko lailliset intressimme perustuneet tietojesi käsittelyyn, jonka tarkoituksena on ollut syrjäyttää perusoikeutesi ja -vapautesi.

7.5 Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä ja automaattiseen päätöksentekoon liittyvät oikeudet

Sinulla on oikeus vastustaa sinua koskevien tietojen käsittelyämme erityiseen tilanteeseesi perustuvasta syystä koska tahansa henkilötietojesi käsittelyn aikana, mukaan lukien profilointi. Vastaanotettuamme vastalauseesi lopetamme tietojesi käsittelyn, paitsi jos voimme esittää sellaisia pakottavia oikeutettuja perusteita käsittelyn jatkamiselle, jotka syrjäyttävät sinun perusoikeuksiesi ja -vapautesi, tai jos käsittelyn jatkaminen on tarpeen oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Sinulla on koska tahansa oikeus vastustaa tietojen käsittelyä, mukaan lukien profilointia, suoramarkkinointiin liittyen. Käytämme Eloqua-palvelua automaattisen päätöksen tekemiseen, johon lukeutuu myös profilointi erityisesti markkinoinnin kohdalla. Voit jättäytyä tämän kaltaisen tiedonkäsittelyn ulkopuolelle seuraamalla tätä linkkiä. Kun et enää hyväksy tämänkaltaista tiedonkäsittelyä, henkilötietojasi ei enää käytetä suoramarkkinointitarkoituksia varten.

7.6 Oikeus tietojen siirtämiseen

Tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus vastaanottaa meille antamiasi henkilötietoja jäsennellyssä, yleisessä käytössä ja koneellisesti luettavassa muodossa (eli digitaalisessa muodossa), ja sinulla on oikeus pyytää tietojesi toimittamista toiselle taholle, mikäli se on teknisesti toteuttamiskelpoinen.

7.7 Oikeus peruuttaa suostumus

Jos henkilötietojen käsittelyn perusta on sinun suostumuksesi, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ilman minkäänlaista syytä tai maksua. Suostumuksen peruuttaminen johtaa Kasinosankarit-käyttäjän poistamiseen.

Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumukseen perustuvan käsittelyn lainmukaisuuteen ennen sen peruuttamista. Huomioi, että suostumuksen peruuttamisen jälkeen emme pysty käsittelemään tietojasi, minkä takia emme pysty myöskään tarjoamaan palveluitamme sinulle.

7.8 Oikeus tehdä valitus

Jos sinusta tuntuu että henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia on loukattu, saat meihin yhteyden käyttämällä sivun ala osassa olevaa lomaketta.

Sinulla on myös oikeus valittaa paikalliselle tietosuojaviranomaisellesi. Asiaankuuluva EU:n jäsenmaan tietosuojaviranomaisen voi määrittää joko asuinpaikkakuntasi tai paikka, jossa väitetty rikos ilmenee.

Koska toimimme Tanskasta, voit ottaa yhteyttä Tanskan tietosuojavirastoon – Osoite: Datatilsynet, Borgergade 28, 5, DK-1300 Copenhagen K; sposti: dt@datatilsynet.dk

8. Kuinka kauan säilytämme tietojasi

Pidämme tietosi, kunnes poistat tilisi Kasinosankareilta. Kun poistat tilisi, poistamme henkilötietosi. Huomioi, ettemme poista kommenttejasi ja arvosteluitasi, koska ne ovat tärkeitä muiden käyttäjien kannalta.

9. Kenen kanssa jaamme henkilötietosi

Saatamme jakaa tietojasi myös kolmansien osapuolien kanssa. Kolmannet osapuolet ovat luokiteltu seuraavasti:
Groupin jäsenet, johon lukeutuu ja sen tytäryhtiöt (BC Group). Huomioi, että päätämme tietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot sekä päätämme, ketkä BC Groupin jäsenet käsittelevät mitäkin osaa tiedoistasi.

Tahot, jotka auttavat meitä säännöllisesti tarjoamaan ja kehittämään palveluitamme (esim. analytiikka, huolto, markkinointi, kehittäminen). Nämä tahot saavat käsitellä tietojasi siinä määrin kuin on kohtuullisesti katsottuna tarpeen valtuutettujen tehtävien suorittamiseksi. Huomioi, että vain me määritämme tietojesi käsittelyn tarkoituksen ja tavat sekä päätämme, mitä tietojasi valtuutettujen tehtävien suorittamiseksi käsitellään.

Julkisten viranomaisten ja lainvalvontaviranomaisten kanssa silloin kun on tarpeen ja kun olemme laillisesti edellytettyjä tai sallittuja tekemään niin.

Kolmansien osapuolien kanssa, joilla on pääsy ohjelmointirajapintaamme (API), joka voi paljastaa vinkkisi, käyttäjänimesi, avatar-hahmosi, arvostelusi, vinkkisi “menestyksen” tai kotimaasi.

10. Tietojen siirtäminen kolmansiin maihin

Voimme siirtää henkilötietojasi Euroopan talousalueen ulkopuolelle, jotta voimme tarjota palveluitamme säännöllisesti ja / tai kehittää edelleen palveluitamme. Suhtaudumme varauksella kaikkiin henkilötietojasi vastaanottaviin toimiin, jolla varmistetamme asianmukainsen suojelun tason ja tietosuojalainsäädännössä määritellyt asianmukaiset suojatoimet ja erityisesti GDPR:n täytäntöönpanon.

Henkilötietosi voidaan siirtää vastaanottajalle, joka toimii maassa, jolle Euroopan komissio katsoo riittävän tietosuojan tason. Lisätietoja maista, joille on myönnetty riittävä tietosuojan taso, löydät täältä.

Jos tietojasi siirretään Yhdysvalloissa sijaitsevalle vastaanottajalle, pyrimme siirtämään tietosi tietosuojamekanismin (Privacy Shield) mukaisesti. Lisätietoja yksityisyydensuojamekanismista (Privacy Shield) löydät täältä.

Teemme tietosuojasopimuksia (Data Protection Agreements) tarvittaessa tietojemme saajien kanssa, joihin sisältyy Euroopan komission myöntämiä vakiosopimuslausekkeita (Standard Contractual Clauses) ja jotka velvoittavat tietojen vastaanottajan huolehtimaan riittävän suojan tasosta ja toteuttamaan asiaankuuluvan tietosuojalain mukaiset asianmukaiset suojatoimet, ja etenkin GDPR:n osalta, joka kattaa henkilötietojen käsittelyn.

Ota yhteyttä tästä